Gebruikersnaam   Wachtwoord
 
 
 
   
 
 
 
 
 

REGISTRATIE VOOR PROFESSIONELE OPDRACHTGEVERS

CastingNetwork tracht het de opdrachtgevers zo gemakkelijk mogelijk te maken in†hun zoektocht naar talent. Klik hier om rechtstreeks over te gaan tot registratie.
 • nationaal en internationaal talentbestand
  CastingNetwork voorziet in een groot aanbod aan nationaal en internationaal talent. CastingNetwork is actief in USA, Frankrijk, Duitsland, BelgiŽ, Denemarken, Zweden, Oostenrijk, TsjechiŽ, Spanje, Nederland, ItaliŽ, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Polen en UK.

 • recente fotoís en gegevens
  Het talent staat in voor het beheer van zijn pagina op CastingNetwork. Zo kan hij onbeperkt gegevens en fotoís vernieuwen om zo zijn pagina up-to-date te houden.

 • toegang tot gedetailleerde fiche van het talent
  Na de registratie heeft de opdrachtgever toegang tot contactgegevens (rechtstreeks of via een agentschap), een uitgebreide fotogalerij, een matentabel, enz. Het talent heeft ook de mogelijkheid om video en audio toe te voegen. Elk talent beschikt over een Talent Page, een voorbeeld hiervan vind je hier.

 • correcte opdeling volgens categorie
  Onder leiding van een professioneel casting team wordt elk talent nauwkeurig gescreend en vervolgens ondergebracht in ťťn†of meerdere†categorieŽn. Dit gebeurt aan de hand van strenge selectiecriteria met betrekking tot de opleiding en ervaring van het talent. Op die manier ontstaat er een duidelijk overzicht van de verschillende niveaus. Wat meteen de selectie sneller en efficiŽnter doet verlopen.

 • uitgebreide zoek- en selectiefuncties
  Om een weg te banen doorheen het grote aanbod aan talent voorziet CastingNetwork†gebruiksvriendelijke zoek- en selectiefuncties. Zowel een vereenvoudigde als een†geavanceerde zoekrobot zijn aanwezig. Eveneens beschikt CastingNetwork over een werkblad ĎMijn Selectieí waarbij de opdrachtgever een persoonlijke selectie kan samenstellen en vervolgens kan doorsturen naar zijn klant.

 • verspreiding castingoproepen
  Om je zoektocht naar talent een extra stimulans te geven kan je gratis een oproep doen via CastingNetwork. Je kan kiezen voor een publieke en/of gerichte verspreiding van je castingoproep. Indien je kiest voor de publieke verspreiding dan zal je castingoproep gepubliceerd worden op de castingspagina en opgenomen worden in de wekelijkse CastingNetwork nieuwsbrief. Bij de gerichte verspreiding zal de castingoproep enkel verstuurd worden naar personen die beantwoorden aan de ingestelde criteria.

 • 24/24, 7/7 en wereldwijd toegankelijk
  CastingNetwork heeft geen sluitingsuren of grenzen. CastingNetwork is altijd en overal ter wereld beschikbaar via internet.

 • 100% gratis
  CastingNetwork staat volledig gratis ten dienste van de opdrachtgever.

Om gebruik te maken van CastingNetwork dient men zich te registreren als opdrachtgever, dit gebeurt volledig gratis en vrijblijvend. Enkel geregistreerde opdrachtgevers krijgen toegang tot de talentfiches, op die manier blijft het aantal gebruikers gelimiteerd en kan een optimale surfbaarheid gegarandeerd worden.

© 2004-2006 Casting Network. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden, privacyregeling en copyright.