Gebruikersnaam   Wachtwoord
 
 
 
   
 
 
 
 
 

OVER CASTINGNETWORK

CastingNetwork is een website die ten dienste staat van de castingwereld. Het presenteert acteurs, modellen en ander talent. Opdrachtgevers kunnen gratis op zoek gaan in het talentbestand.

CastingNetwork is geen agentschap. Het fungeert enkel als brug tussen het talent en de opdrachtgever. Eťn van de belangrijkste kenmerken hierbij is het directe contact tussen beide partijen. Zowel talent als opdrachtgever werken volledig onafhankelijk van CastingNetwork.

Aan de oprichting van CastingNetwork ging een uitgebreid onderzoek vooraf. Dit gebeurde in samenwerking met casting directors, internetontwikkelaars, communicatiedeskundigen, opdrachtgevers en talent. Naast het bepalen van de behoeften van onze doelgroepen, onderzochten we waarom reeds bestaande initiatieven faalden.

Talent zoekt werk. Opdrachtgevers zoeken talent. Het samenbrengen van deze twee partijen is dan ook het voornaamste doel van CastingNetwork.

Think global, cast local! CastingNetwork is actief in diverse landen om op die manier een internationaal platform uit te bouwen. Zo is CastingNetwork aanwezig in USA, Frankrijk, Duitsland, BelgiŽ, Denemarken, Zweden, Oostenrijk, TsjechiŽ, Spanje, Nederland, ItaliŽ, Luxemburg, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Polen en UK.

Door deze internationale aanpak biedt CastingNetwork het talent een grotere zichtbaarheid. Hierdoor kan CastingNetwork zijn inschrijvingskost laag houden, wat het toegankelijker maakt voor het talent. Dit resulteert in een groot talentbestand, wat aantrekkelijk is voor de opdrachtgever. Want hoe groter het aanbod, hoe groter de diversiteit en hoe meer mogelijkheden de opdrachtgever krijgt.

Hiermee vestigt CastingNetwork zijn fundamentele doelstelling. Om dit te bereiken maakt CastingNetwork gebruik van een duidelijke website structuur. Dit maakt alles overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor zowel het talent als de opdrachtgever. Het talent kan op een vlotte en eenvoudige manier zijn presentatie op de site beheren. De opdrachtgever kan snel en efficiŽnt het gewenste talent vinden.

© 2004-2006 Casting Network. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden, privacyregeling en copyright.